"Новина – це тобі не коньяк, не треба ії витримувати"
top of page
Пошук

"Новина – це тобі не коньяк, не треба ії витримувати"




Дмитро Гутман "Новина – це тобі не коньяк, не треба ії витримувати"- сказав мені Анатолій Гуньков Anatoliy Gunkov Анатолій Гуньков, головний редактор новинного сайту Відкриті медіа України https://www.omu.org.ua/.

Тому, друзі, з радістю повідомляю що був присутній на чудовому ветерансько-спортивному-громадському заході: фотографував, бігав, потискав руки побратимам та віддав шану загиблому Герою, командиру Монголу (Юрію Литвинському, батальон ТРО Донбас)

Розповідаю вам про захід «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», якій пройшов у 26 містах України. Я мав честь бути присутнім у Києві 28.08.21, на головному, так сказати, заході.

Якщо у вас є запитання хто саме організував та як це було, то ви можете передивитися 160 фото у папці з відповідною назвою у мене у фото https://www.facebook.com/media/set/... .

Але, від себе скажу, що організація, саме процеси менеджменту я би оцінив на 99 балів з 100. Була грамотна реєстрація, було анонсування заходу, були медичні палатки, були спонсори, звукове оформлення, воду роздавали у пляшках, кожному! учаснику видали пам’ятну медаль, футболки та навіть камеру схову поставили!!!

Дуже крутий захід, дуже приємні враження, дуже вразило що активну участь приймали державні установи, таки як Міністерство молоді та спорту України Міністерство молоді та спорту України та Міністерство у справах ветеранів Міністерство У Справах Ветеранів !

Дякую всім організаторам, всім волонтерам та учасникам. Був дуже радий усіх бачити!!!!

Старший солдат запасу Гутман Дмитро, друг «Нахимов»


0 коментарів
bottom of page