PIZZA BRO. У Києві набирає обороти ветеранський бізнес
top of page
Пошук

PIZZA BRO. У Києві набирає обороти ветеранський бізнес

Оновлено: 27 бер.


PIZZA BRO. Так називається піцерія по вул. Івана Миколайчука, 7-А (Березняки) у Києві. Керівник та організатор закладу Михайло Рощук - молодий за віком, але досвідчений ветеран ЗСУ, учасник бойових дій.



Ідею створення саме такого закладу йому підказав побратим, який раніше створив таку саму піцерію і перетворив її на франшизу. Допомогу у створенні надав Український ветеранський фонд. Тож не дивно, що атмосфера закладу просто просякнута військовим патріотичним духом.



У піцерії можна не тільки смачно поїсти, а й ознайомитись із зразками зброї Збройних сил України. Фактично цей заклад є піцерією - музеєм. Його мета не тільки смачно нагодувати відвідувачів. Вся атмосфера закладу розповідає про славетний шлях українського війська у боротьбі з російським агресором.


І тут підходимо до піци. Вона у закладі дуже смачна. Одну із страв Михайло продемонстрував особисто. Мені пощастило пригоститися. Впевнено скажу - це одна з найсмачніших піц у Києві! І піца тут лише часнина широкого асортименту страв.


Цілком природно, що у такому закладі діють постійні знижки для військовослужбовців. Вони, ветерани ЗСУ, службовці ДСНС та лікарі "швидкої" тут найбажаніші гості.



Але й цивільні не будуть розчаровані. Такої кухні на Березняках ще не бачили. І ціни помірні.



Тож промайнути цю піцерію просто неможливо. Тут завжди знайдуть чим приємно вразити відвідувачів.


Також працює доставка.


Ще раз нагадаю адресу: вул. Івана Миколайчука, 7-А (Березняки), м. Київ. Цей заклад унікальний!

0 коментарів
bottom of page