Ястремська вийшла у півфінал Australian Open-2024 і подякувала ЗСУ - відео
top of page
Пошук

Ястремська вийшла у півфінал Australian Open-2024 і подякувала ЗСУ - відео

Українка вкотре переписала історію

Українська тенісистка Даяна Ястремська встановила історичне досягнення, вона перемогла кривдницю Світоліної та вийшла до півфіналу Australian Open-2024. Повідомляє Інформатор.


В 1/4 турніру українка зустрілась з 19-річною чешкою Ліндою Носковою, яка перед цим, пройшла, першу ракетку України Еліну Світоліну. Додамо, ща наша спортсменка була вимушена припинити  гру через раптовий сильний біль в спині.


Здолати Носкову Даяні вдалося за підсумками двох сетів 0:2 (3:6, 4:6), на корті спортсменки провели 1 годину та 20 хвилин.



Ястремська завдяки перемозі стала першою українкої в історії, що дійшла до півфіналу на Australian Open, також це особистий рекорд тенісистки, які вона встановлює раз за разом в цьому розіграші.


Варто зазначити, що українка почала свій шлях з жорстокої кваліфікації, наразі переможна серія Даяни налічує 8 поспіль матчів.


Наступний поєдинок Ястремська проведе 25 січня, проти переможниці в парі "нейтральної" росіянки Анни Калінської та китаянки Цінь Вень Чжен.


Тенісистка подякувала ЗСУ

Після перемоги українка продовжила свою чудову традицію та передала вітання українським воїнам.


"Моє послання було для наших воїнів, я ними дуже пишаюся. Вони заслуговують величезної поваги. Завжди намагаюся написати, щось для Батьківщини.
Вважаю, це моя місія тут. Коли все йде добре, я просто подаю знак Україні та українцям, що я дуже ними пишаюсь", – заявила Ястремська на пресконференції.

0 коментарів
bottom of page