Чи замінить Яремчук Довбика в основі збірної після феєрії з Боснією: легенда Динамо дав чітку відповідь
top of page
Пошук

Чи замінить Яремчук Довбика в основі збірної після феєрії з Боснією: легенда Динамо дав чітку відповідь

Колишній нападник київського Динамо та збірної Узбекистану Максим Шацьких поділився думкою про те, Артем Довбик чи Роман Яремчук мають виходити у старті на гру фіналу плей-оф відбору до Євро-2024 проти ісландців. Повідомляє Sport-Express.


У півфінальному поєдинку відбору до чемпіонату Європи 2024-го року голами у воротах боснійців (2:1) відзначалися Артем Довбик, який вийшов у стартовому складі синьо-жовтих, та Роман Яремчук. Останній також оформив асист та став «Левом матчу».


Максим Шацьких впевнений, що наступну гру з ісландцями зі стартових хвилин розпочне саме нападник Жирони.

«До Довбика також претензій немає. Думаю, що, попри те, що Яремчук вийшов дуже добре і практично зробив цю гру, почне все одно Довбик», – розповів Шацьких в інтерв'ю Dynamomania.com.
  • Яремчук виступає у Валенсії на правах оренди з Брюгге, з яким має угоду строком до літа 2026 року. В цьому сезоні Роман зіграв 24 зустрічі у Ла Лізі та Кубку Короля, забивши чотири м'ячі.

  • Довбик в свою чергу зіграв 30 поєдинків, забив 14 м'ячів та віддав сім результативних передач. Його угода з Жироною діє до літа 2028-го.

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з командами Бельгії, Словаччини та Румунії.

  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться в Німеччині з 14 червня по 14 липня.


0 коментарів
bottom of page