Чемпіонат України з хокею: чергова сенсація від "Київ Кепіталз"
top of page
Пошук

Чемпіонат України з хокею: чергова сенсація від "Київ Кепіталз"


Фото: Анатолій Гуньков, OMU

У цьому сезоні отримав друге дихання чемпіонат України з хокею. Одним із поштовхів для цього стало створення хокейного клубу "Київ Кепіталз".


Новачок виявився амбітним і дуже швидко створив конкуренцію титулованому київському "Соколу".


Отже, станом на 30 жовтня "Кепіталз", маючи гру у запасі, знаходився на третій позиції у турнірній таблиці і безпосередньо загрожував лідеру.


Гра розпочалася з обопільних атак. Обидві команди мали шанси, але перший період приніс нульовий результат. У другому шайба швидко переходила від одних воріт до інших. Влучнішим виявився "Сокіл". На дев'ятій хвилині другого періоду шайбу закинув Бабінець.

Фото: Анатолій Гуньков, OMU

Це жодним чином не спантеличило "Кепіталз", обопільні атаки продовжувались і у 3 періоді Куцевич зрівняв рахунок.

Фото: Анатолій Гуньков, OMU

Надалі команди обмінялися голами. Більшість для "Сокола" реалізував Янішевський, а шайбу у відповідь (у меншості!) забив Луговий.

Фото: Анатолій Гуньков, OMU

Овертайм не приніс голів жодній з команд. Почалась спортивна лотерея - серія булітів. Тут більш щасливим виявився "Сокіл". Буліт реалізував Чердак.

Фото: Анатолій Гуньков, OMU

Отже, після завершення матчу з рахунком 3:2 команди поділили очки. 1 очко отримав "Кепіталз", 2 - "Сокіл".


Але вся боротьба ще попереду. Незважаючи на те, що "Київ Кепіталз" тільки цього сезону зіграв свій дебютний матч у чемпіонаті, команди продемонстрували рівну гру.


Вболівальники побачили бажання перемоги і можливість протистояти титулованим суперникам.

Можна з впевненістю стверджувати, що армія прихильників "Кепіталз" швидко зростатиме і ми отримаємо чергового лідера українського хокею.


Єдине, що засмучує - відсутність глядачів на трибунах. Це позбавляє чемпіонат емоцій, а спортсменів - безпосередньої підтримки вболівальників.


Після цього матчу турнірна таблиця має наступний вигляд:


0 коментарів
bottom of page