ХОКЕЙ: Київ Кепіталз - Дніпро - погляд з трибуни
top of page
Пошук

ХОКЕЙ: Київ Кепіталз - Дніпро - погляд з трибуни

Оновлено: 27 лист. 2023 р.


Фото: Анатолій Гуньков/OMU

19 листопада 2023 р. Київ. Цього матчу вболівальники чекали із нетерпінням. На зустріч "Київ кепіталз" та "Дніпро" вийшли з однаковою кількістю очок і лише перевага за вторинними показниками вивела киян на друге місце у турнірній таблиці. При цьому в попередньому очному протистоянні перемогу отримали херсонці. Отже, ситуація вимагала від команд безкомпромісної боротьби.


Перший гол "Дніпро" пропустив вже на першій хвилині гри. Ювелірним рухом шайбу у ворота направив Ярослав Панченко.

Фото: Анатолій Гуньков/OMU

Надалі обидві команди проводили небезпечні атаки. Гострі сутички гравців супроводжувалися видаленнями і за 5 з половинною хвилин до завершення першого періоду "Дніпро" реалізував більшість та відновив рівновагу. Гол забив Антон Стоцький.

Фото: Анатолій Гуньков/OMU

Отже, на другу двадцятихвилинку команди вийшли за рахунку 1:1.


Команди відновили обопільно гострі атаки. Частіше на лаві штрафників опинялися кияни. Доходило до гри 5 на 3 на користь "Дніпра", але реалізувати таку перевагу херсонці не змогли. Проте, кияни не упустили свій шанс і на 5 хвилині другого періоду Андрій Кривоножкін робить рахунок 2:1 на користь господарів майданчика.

Фото: Анатолій Гуньков/OMU

Гострі зіткнення на хокейному майданчику продовжились. Нерідко вболівальники ставали свідками сутичок, що більше нагадували бокс, ніж хокей. За 8 хвилин до завершення 2 періоду "Київ Кепіталз" знову опинився у меншості і зазнавав шаленого тиску з боку "Дніпра". Але у цей час киянам вдалося провести несподівану контратаку. Дуже видовищний гол виконав Владислав Куцевич.

Фото: Анатолій Гуньков/OMU

На третій період команди вийшли за рахунку 3:1.

Цю частину зустрічі можна назвати не інакше, як парад голів.

Фото: Анатолій Гуньков/OMU

На четвертій хвилині періоду Владислав Куцевич збільшує перевагу киян - 4:1. Менш ніж за хвилину автором голу стає Ярослав Панченко - 5:1, а ще за хвилину Деніс Берднікс реалізовує подвійну більшість і доводить рахунок до 6:1. За 7 хвилин до закінчення періоду Владислав Куцевич забиває 7 шайбу, реалізувавши більшість.


Незважаючи на велику різницю у рахунку, хокеїсти не збавили темпу гри. Як і до того, обопільні атаки супроводжувалися жорсткими сутичками.


За 5 хвилин 13 секунд до завершення зустрічі Михайло Цюра відправив шайбу у ворота Бабіка.


За такої статистики може здатися, що найбільше порушували правила гравці "Дніпра". Але ні. Найчастіше порушниками правил ставали гравці "Київ Кепіталз". Інколи здавалося, що штрафну лаву киян у київському палаці спорту треба негайно збільшувати. Місця штрафникам там було явно замало.

Штрафна лава киян явно замала Фото: Анатолій Гуньков/OMU
Фото: Анатолій Гуньков/OMU

Рахунок 7:2 протримався до фіналу гри і зафіксував за "Київ Кепиталз" другу сходинку у турнірній таблиці Регулярного чемпіонату Favbet Ліги.


0 коментарів
bottom of page