Характеристики та деталі дизайну європейської версії Xiaomi 14 Ultra розкрито перед випуском
top of page
Пошук

Характеристики та деталі дизайну європейської версії Xiaomi 14 Ultra розкрито перед випуском

Xiaomi планує презентувати свій новий смартфон Xiaomi 14 Ultra на виставці MWC в поточному році. Згідно з останніми витоками від “WinFuture”, пристрій отримає кілька значущих оновлень. Дизайн смартфона відрізнятиметься плоскою задньою панеллю і плоским дисплеєм спереду. Повідомляє iTechua.


Екран буде представлений 6,73-дюймовою AMOLED-панеллю з роздільною здатністю 3200×1440, частотою оновлення 120 Гц, підтримкою HDR10+ і яскравістю. Ймовірно, для європейського ринку будуть доступні тільки чорно-білі моделі з алюмінієвими рамками, а не з титановою, як стверджувалося раніше. Повідомляється, що вага пристрою при цьому складе менше 220 г.


Однією з ключових особливостей Xiaomi 14 Ultra стане його система камер. Згідно з даними, смартфон матиме чотири камери на 50 мегапікселів з різними об’єктивами і зумом. Головна камера з сенсором 1 дюйм матиме діафрагму f/1,6 і хорошу чутливість до світла. Вельми вражаючими також будуть можливості відеозйомки. Підтримка 8K відео зі швидкістю 24 кадри за секунду, 4K відео зі швидкістю 60 кадрів за секунду та сповільнене відео з роздільною здатністю 1080p зі швидкістю 1920 кадрів за секунду.


Інші характеристики Xiaomi 14 Ultra включають процесор Snapdragon 8 Gen 3, 16 ГБ ОЗП і 512 ГБ вбудованої пам’яті. Також пристрій буде оснащено акумулятором на 5300 мА*год із підтримкою швидкої зарядки. Інші функції містять технології Wi-Fi, Bluetooth, NFC і захист від води і пилу IP68. Ціна Xiaomi 14 Ultra у Франції складе 1499 євро.


0 коментарів
bottom of page