Телефон "триматиметься" на одному заряді набагато довше: які налаштування треба змінити
top of page
Пошук

Телефон "триматиметься" на одному заряді набагато довше: які налаштування треба змінити


Якщо ваш телефон сідає надто швидко і зі 100 відсотків заряду через пару годин розряджається до 10, не варто відразу замислюватися про покупку нового гаджета. Існує кілька прийомів, які допоможуть зберегти заряд на довгий час. Повідомляє internetua з посиланням на Телеграф.


"Телеграф" розповідає, як знизити споживання енергії акумулятором телефону. Для цього потрібно звернути увагу на кілька моментів.


Мобільний зв’язок та Wi-Fi

Виходячи з дому чи офісу, де телефон підключався до інтернету через Wi-Fi, цю функцію треба відключати. Якщо цього не зробити, пристрій перебуватиме в режимі постійного пошуку доступної мережі та намагатиметься підключатися до них. Велика кількість з’єднань та роз’єднань швидко виснажить акумулятор.


GPS

Ще одна функція, що швидко витрачає заряд батареї, — постійно працююча геолокація. Щоб заощадити його, потрібно вимкнути геолокацію в налаштуваннях телефону та включати лише тоді, коли вона дійсно потрібна.


Вібросигнал та вібровідгук

Ці функції також дуже енерговитратні. Найчастіше потреби в них немає. Їхнє відключення допоможе телефону працювати на одному заряді значно довше.


Яскравість екрану

Підтримка яскравості та барвистості екрана потребує багато енергії, тому якщо телефон сідає занадто швидко, не варто цим зловживати. Оптимальна яскравість – 50 відсотків, а шпалери краще обирати приглушених кольорів.


0 коментарів
bottom of page