У центрі Дніпра російська ракета потрапила в п'ятиповерхівку, є жертви
top of page
Пошук

У центрі Дніпра російська ракета потрапила в п'ятиповерхівку, є жертви


Вранці, 19 квітня, країна-агресор Росія вдарила по Дніпропетровській області 11 ракетами, частину цілей збили, а частина потрапила до об'єктів інфраструктури. На даний момент відомо 8 загиблих та постраждали 29 постраждалих. Повідомляє Матриця Свободи.

 

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив, що екстрені служби працюють на місцях російських ударів.

 

У Дніпрі частково зруйновано п'ятиповерхівку біля Центрального залізничного вокзалу та пошкоджено два інфраструктурні об'єкти. Відомо про 2 загиблих та 16 поранених.



Роботу залізничного вокзалу у Дніпрі призупинили. Приміські поїзди та далекого сполучення курсують до зупинок «Нижньодніпровськ» та «Горяїнове». Затримуються два потяги «Київ – Запоріжжя» та «Львів – Дніпро».

 

У Синельниковому сталося часткове руйнування 4 приватних житлових будинків, пошкоджено 10 приватних будинків. Загинуло 6 осіб, у тому числі 2 дитини (6 та 8 років). Постраждали 6 людей, серед них дитина, врятовано 2 особи.


У Кривому Розі постраждали 3 особи. Армія РФ потрапила в інфраструктурний об'єкт, виникла пожежа. Серед постраждалих – двоє чоловіків та жінка, чоловіки у лікарні у стані середньої тяжкості.


0 коментарів
bottom of page