Останнє пам'ятне фото з героєм... остання зустріч...
top of page
Пошук

Останнє пам'ятне фото з героєм... остання зустріч...


Сьогодні, 12 серпня, у В'ячеслава Наливайка (Броня) був би день народження. Для мене Слава був одним із найдорожчих людей, яких я колись зустрічав у своєму житті, та моїм єдиним другом сім'ї в Україні. Він ніколи не скаржився на життя, завжди посміхався, завжди випромінював позитивну енергію. Він був прикладом патріотизму для тих, хто його знав. Слава завжди був серед тих, хто першим відгукується на біду, для кого його хата завжди з переднього краю і він той, хто захищає справедливість, свободу, честь та гідність громадян. Вважаючи, що якщо не я, то хто ж? Завжди сміливо заступався за праву справу, не шкодуючи ні сил, ні часу, ні свого життя... З перших днів заснування партії «Рух нових сил», створеної Михайлом Саакашвілі, Слава брав активну участь у її організації. Його кандидатуру було зареєстровано на останніх виборах до Верховної Ради України.


Він був керівником однієї зі стратегічних військових установ у Києві. Із перших днів війни Слава став на захист України. Спочатку у лавах тероборони Києва, потім добровольцем пішов на передову, де захищав місто Миколаїв. Звідти їхній підрозділ був відправлений на Херсонський напрямок, де на той момент велися запеклі бої.


У серпні 2022 року Слава приїхав у відпустку на кілька днів, щоб зустрітися із сім'єю та відзначити свій день народження. Він доручив мені, як завжди, приготувати шашлики у своєму будинку в Бучі. Наша зустріч була дуже теплою, зворушливою і запам'ятається мені на все життя. Пізно ввечері він привіз мене до Ірпеня. Ми обнялися, попрощалися... і його останніми словами була фраза - "Побачимося після перемоги".


За кілька днів, 3 вересня, він героїчно загинув у тяжких боях за визволення Херсона.


Поки я живу, він завжди у моєму серці! Слава Герою! Вічна та світла пам'ять!


0 коментарів
bottom of page