top of page
Пошук

Тероборона Києва отримуватиме допомогу від святошинців


Святошинська районна держадміністрація разом з “Асоціацією волонтерських команд України” підтримуватиме тероборону Києва. Відповідний меморандум був підписаний між ними та відповідною військовою частиною Збройних Сил України сьогодні, 2 серпня. Повідомляє Київвлада з посиланням на публікацію голови громадської спілки “Асоціація волонтерських команд України”, волонтера Богдана Колодія.


“Продовжуємо працювати задля нашої перемоги. Сьогодні ГС “Асоціація волонтерських команд України” разом з Святошинською районною в м.Києві державною адміністрацією та військовою частиною Збройних Сил України уклали меморандум про подальшу співпрацю та допомогу нашим воїнам.


Дякую Григоренку Василю та командиру батальйону Андрію Агеєву за довіру та їх потужну громадянську позицію”, – написав Колодій.

В рамках меморандуму Святошинська РДА разом з волонтерами зобов’язалися об’єднати зусилля та можливості для підтримки воїнів ЗСУ. Напрямки співробітництва включають організацію спільної роботи щодо більш ефективної допомоги військовослужбовцям ЗСУ, проведення заходів та зборів спрямованих на закриття потреб у конкретній благодійній допомозі відносно потреб військовослужбовців ЗСУ.


Нагадаємо, раніше подільською окружною прокуратурою міста Києва передано Національній гвардії України автомобільні оливи та мастила, які належать російській компанії, на суму 3 млн гривень.


0 коментарів
bottom of page