Огнєвіч звинуватили в лицемірстві та неповазі до військових: що відповіла співачка
top of page
Пошук

Огнєвіч звинуватили в лицемірстві та неповазі до військових: що відповіла співачка


Український блогер Богдан Беспалов у новому відео на своєму YouTube-каналі звинуватив співачку Злату Огнєвіч у лицемірстві. Зірка Мережі заявив, що артистка намагається «бути хорошою» і демонструвати свою допомогу військовим та цивільним, які постраждали від війни. Однак він має відомості, що Огнєвіч неодноразово «морозилася» від військовослужбовців, які просили виступити для них. Повідомляє Glamour.


За словами Беспалова, нещодавно Злата та її директор «послали» волонтерів, які попросили під час концерту зробити аукціон та продати картину пораненого бійця. Перед виступом Огнєвіч у Житомирі волонтери написали її директору і він підтримав їхню ініціативу. Але вже у день заходу представники співачки не пропустили їх на сцену. Волонтерам пізніше вдалося прорватися до Злати та розповісти про цей інцидент, проте вона відповіла, що у неї в концерті такого не заплановано. Співачка нібито пообіцяла репост допису про збір коштів для військових шпиталів, але так і не зробила цього.


Через кілька годин Злата випустила офіційний коментар в Інстаграм. За словами знаменитості, за п’ять хвилин до початку концерту невідомі, котрі представилися волонтерами, прорвалися на сцену. Їх перевели за лаштунки, де вони продовжили поводитися агресивно. Співачка нібито помітила конфліктну ситуацію, коли йшла на виступ, і запропонувала компроміс.

«Я запропонувала компроміс: обмінятись контактами, я перевірю інформацію щодо реальності волонтерства і після цього домовитися щодо проведення збору на моїй сторінці, щоби було продуктивно для них. Представники моєї команди дали свої контакти для подальшого спілкування. Якщо хтось має претензії особисто до мене — напишіть особисто, а не возводьте наклепи, не розібравшись в ситуації. Я хочу побачити скріни переписок, докази, а не пусті звинувачення. Я готова до діалогу і вияснити СУТЬ даної ситуації»,

— наголосила вона.


0 коментарів
bottom of page