top of page
Пошук

Злата Огнєвіч влаштувала імпровізований концерт для поранених військових просто посеред лікарні


Артистка провідала наших захисників у Львові.

Співачка Злата Огнєвіч поділилася кадрами зворушливої зустрічі з українськими захисниками у реабілітаційному центрі. Повідомляє ZHENSKIY.


Виконавиця приїхала до Львова, аби провідати наших захисників, які отримали поранення та втратили кінцівки під час боротьби з ворогом. Артистка не лише підтримала бійців, а й влаштувала для них імпровізований концерт просто посеред лікарні. Кадрами Злата поділилася у Instagram-stories.


«Влаштувала імпровізований концерт для хлопців, які проходять реабілітацію», — розповіла Огнєвіч.

Військові були раді побачити співачку та почути улюблені пісні у її живому виконанні. Попри важкі травми, деякі з бійців навіть пританцьовували під хіти Злати.

Така зустріч дуже надихнула виконавицю. Злата була приголомшена, наскільки сильні духом українські воїни. А також співачка подумала про те, що в Україні має з’явитися більше центрів, де б військові могли отримати необхідну допомогу.

«Честь для мене — такі зустрічi! Я розумію, наскільки ми — сильна нація! Хай ці важкі часи створять нове покоління свідоме, сильне, людяне, з прогресивними орієнтирами. Дивлячись на реабілітаційний центр у Львові, спало на думку — чому в Києві, столиці, такого центру нема? Це питання, напевно, до місцевої влади. Мрію, щоб в Києві теж був такий крутий сучасний центр! Попереду- багато роботи по відновленню», — поділилася артистка.


0 коментарів
bottom of page