Кіно без акторів. В український прокат виходить стрічка Область Героїв,в якій волонтери зіграли себе
top of page
Пошук

Кіно без акторів. В український прокат виходить стрічка Область Героїв,в якій волонтери зіграли себе


Область Героїв (Фото:пресслужба)

Прем'єра кінопроєкту Область Героїв відбудеться ексклюзивно в кінотеатрах з 24 листопада 2022 року. Фільм покажуть у 54 містах України. Повідомляє НВ.


Фільм Область Героїв — присвята всім волонтерам України, які уособлюють силу свободи, незламний дух та віру в перемогу. Глядачі можуть побачити кінореконструкцію у 98 кінотеатрах. Кошти після прокату підуть на закупівлю обігрівачів для дитячих закладів, адже попереду складна зима. ОЛЕКСІЙ КОМАРОВСЬКИЙ автор і генеральний продюсер

Фільм Область Героїв — це перша масштабна кінореконструкція реальних героїчних історій простих українців. Команда присвятила цей проєкт всім волонтерам України, які ціною власного життя врятували та продовжують рятувати тисячі життів. Кожна героїчна сповідь — це не про одну людину та її історію, а про тисячі українських волонтерів, які уособлюють незламну українську націю.

До фільму Область Героїв увійшло кілька реальних історій. У головних ролях — волонтери, які особисто зіграли самі себе. І саме в цьому унікальність цієї кінострічки на основі реальних подій: це кіно без акторів. Саундтреком до фільму Область Героїв стали два популярних українських треки: Вільні Люди українського гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та Думи у виконанні Артема Пивоварова та DOROFEEVA.


Фільм створює автор і генеральний продюсер Олексій Комаровський. Виробництво кінокомпанії IdeaFilms. Режисер-постановник Артур Лерман.

0 коментарів
bottom of page