Канада допоможе у відновленні залізничної інфраструктури України
top of page
Пошук

Канада допоможе у відновленні залізничної інфраструктури України


Канадські партнери приєднаються до розв'язання логістичних проблем для розширення пропускної спроможності української залізниці. Повідомляє Uaprom.info з посиланням на Міністерство інфраструктури України.


«З початку повномасштабного вторгнення Росії пошкоджено або втрачено контроль на 6 тисячах кілометрів колій залізниці, зруйновано півсотні мостів, перестали функціонувати десятки вокзалів та станцій. Разом з канадськими партнерами домовились про створення спільної робочої групи, де разом визначимо пріоритетні проєкти співпраці. Розраховуємо, що уже найближчим часом вийдемо на конкретні проєкти та розпочнемо їх втілення в життя», — сказав міністр інфраструктури Олександр Кубраков.


Зокрема, Канадська тихоокеанська залізнична компанія (CP) і Канадська національна залізниця (CN) нададуть експертну підтримку «Укрзалізниці» в питаннях управління, розвитку логістичних можливостей та відбудови інфраструктури.


Також Кубраков запросив канадських партнерів до участі в реалізації ключових інфраструктурних проєктів в сферах дорожнього господарства, розвитку водного транспорту та портової галузі.

0 коментарів
bottom of page