Дрони ГУР вдарили по новітній РЛС окупантів. ВІДЕО
top of page
Пошук

Дрони ГУР вдарили по новітній РЛС окупантів. ВІДЕО


Українські розвідники спільно з військовослужбовцями ЗСУ завдали удару по новітній російській радіолокаційній станції (РЛС) «Подлет». Про це повідомляє Інформаційний спротив зпосиланням на Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони.


Успішного вогневого ураження завдали по антенно-фідерній установці та дизельній станції, що живила комплекс. За даними ГУР, вказану систему ворог використовував для виявлення та передачі координат цілей російським зенітно-ракетним комплексам С-300/С-400.



РЛС «Подлет» порівняно нова російська розробка — на озброєння армії рф її почали постачати у 2015 році. Вартість такої станції складає понад 700 млн. рублів (понад 5 млн. доларів).



За даними Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби відбулося 94 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 12 ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснив 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.


Загальні бойові втрати російських окупантів за період з 24 лютого 2022 року по 27 квітня 2024-го, за даними Генерального штабу ЗС України, орієнтовно склали: особового складу ‒ близько 465054 осіб (+1124 за минулу добу), а також засобів ППО ‒ 775 (+3) одиниць.


0 коментарів
bottom of page