top of page
Пошук

У Харкові пролунали потужні вибухи, є загиблий та травмовані: що відомо про приліт

Росіяни поцілили у два райони міста

УХаркові у вівторок, 30 квітня, пролунали потужні вибухи. Попередньо відомо про влучання у двох районах міста. Повідомляє TELEGRAF.


Також відомо, що внаслідок удару одна людина загинула та ще семеро було травмовано. Про це інформує міський голова Ігор Терехов.


"У Харкові чутно вибухи — місто під ударом агресора. Будьте обережні", — йдеться у повідомленні.


Глава Харківської ОВА повідомив, що, за попередньою інформацією, станом на 11:13 внаслідок ударів по Харкову одна людина загинула, семеро отримали поранення.


"Уточнена інформація по постраждалим. Загиблий один, семеро поранених", — написав мер Харкова.


За декілька хвилин до них моніторингові чати писали про загрозу пуску КАБів у напрямку міста та Харківської області. Проте моніторингові чати повідомляють про два прильоти 2 прильоти уніфікованих міжвидових планерувальних боєприпасів по Холодногірському району Харкова.


"Окупанти вдарили по Холодногірському та Київському районах Харкова. Влучання по цивільній інфраструктурі. Зафіксовані удари біля паркової зони", — зазначають у Харківська ОВА.


Місцеві телеграм-канали зазначаються, що у небо піднявся великий стовп диму після вибухів.


Раніше надвечір Росія обстріляла Харків, є два влучання поблизу житлових будинків. У багатоповерхових будинках вибиті вікна. Через ворожі прильоти одна людина отримала поранення. Вона знаходилась у стані середньої тяжкості.


0 коментарів
bottom of page