top of page
Пошук

У російському полоні перебувають 32 представники українських медіа ,- Карандєєв

За інформацією тимчасово виконуючого обов`язки міністра культури та інформаційної політики, зараз ведуться переговори щодо якнайшвидшого повернення українських медійників. У російському полоні перебувають 32 представники українських медіа. Наразі ведуться переговори про їхнє якнайшвидше повернення. Про це т. в. о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв повідомив під час поїздки до Запорізької області, передає  пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики. Повідомляє Детектор медіа.


Під час поїздки Карандєєв зустрівся з представниками місцевих медіа. Темою зустрічі була підтримка регіональних ЗМІ та повернення полонених медійників. 


Карандєєв поінформував, що за даними МКіП, у полоні перебувають 32 українських медійники. Він підкреслив, що зараз ведуться переговори щодо їхнього якнайшвидшого повернення. 


Карандєєв також зазначив, що МКіП вже готує бюджетну декларацію на наступний рік, де буде "серйозний акцент на фінансовій підтримці регіональних медіа, зокрема, друкованих". 


"Відродження України починається з регіонів. Тому ми маємо вже зараз розпочати ці процеси, зокрема, залучаючи тих, хто транслюватиме це відродження, трактуватиме зміну і докладатиметься до формування критичного мислення у суспільства", - зауважив т.в.о. міністра.


Крім того, т. в. о. міністра прокоментував питання діяльності каналів Телеграм та ТікТок. За його словами, наразі нараховано близько 350 ворожих Телеграм-каналів, при цьому вже кілька десятків із них заблоковані. 


0 коментарів
bottom of page