У Києві введено оперативне положення №4
top of page
Пошук

У Києві введено оперативне положення №4

Оновлено: 12 лист. 2021 р.


«Введено оперативне положення №4 (рух транспорту без дотримання розкладу)» - саме таким вже звичним останнім часом повідомленням доповнює сьогодні свій телеграм канал київське КП «Київпастранс».


Транспортні затори та поганий стан доріг давно відкинули Київ за межі комфортних для проживання міст. Дії міської влади погіршують і без того критичну ситуацію.


Не секрет, що протягом останніх років транспортна проблема в столиці тільки загострюється. Кияни все більше часу змушені проводити у заторах. Міське керівництво виявилося неспроможним розробити та реалізувати концепцію розвитку автомобільних шляхів і рух наземного транспорту у Києві все більше ускладнюється.



Непідготовлене введення обмежень на користування громадським транспортом змусило велику частину містян пересісти з громадського транспорту на особистий. Жодних робіт для збільшення пропускної спроможності доріг при цьому проведено не було. До того вільні смуги громадського транспорту на переповнених шляхах виявилися заблокованими, що і призвело до проблем із рухом громадського транспорту.


З якими труднощами у роботі довелося зіткнутися через транспортні проблеми столичним підприємствам, установам та організаціям – тема окремого матеріалу, але те, що транспортну кризу у місті спровокували дії міської влади – факт.



А сьогодні, як і вчора, транспортний колапс поглинає Київ.

0 коментарів
bottom of page