top of page
Пошук

Росіяни за добу обстріляли 15 міст та сіл Харківської області

Армія російської федерації протягом минулої доби обстріляла 15 міст та сіл Харківської області. Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова. Повідомляє Інформаційний спротив.


За його словами, артилерійських та мінометних ударів зазнали, зокрема Петропавлівка, Степова Новоселівка, Берестове. Під авіаційними обстрілами перебували Білий Колодязь, Старий Салтів, Лук‘янці.


У Харкові внаслідок учорашнього обстрілу пошкоджені будівлю школи, багатоквартирні будинки. Постраждали семеро людей, серед них четверо дітей.


Як зазначив начальник ОВА, 15-річний хлопець перебуває у реанімації. 14-річний хлопець переведений з операційної в реанімацію. Ще один 14-річний пацієнт – теж у реанімації, лікарі намагаються зберегти йому кінцівку. 8-річна дівчинка отримала поверхневу травму, вона виписана на амбулаторне лікування.


У селі Білий Колодязь Чугуївського району внаслідок обстрілу пошкоджені чотири приватні будинки, лікарня, автомобіль.


З окремих населених пунктів Богодухівського, Ізюмського та Харківського району евакуйовані 113 дітей з родинами. Зокрема із Золочівської громади – 15, з Борівської – 4. з Дергачівської – 64, з Липецької – 30.


За словами Синєгубова, минулої доби українські війська на Куп’янському напрямку відбили ворожих 16 атак, зокрема у районах Петропавлівки, Синьківки, Іванівки та Берестового.


Упродовж доби на Харківщині вибухотехніки розмінували 30,24 га території, знищили 1045 вибухонебезпечних предметів.


Також росіяни атакували Нікополь за допомогою дронів та реактивної артилерії. 


0 коментарів
bottom of page