Окупанти понад 30 разів атакували позиції ЗСУ на Авдіївському напрямку
top of page
Пошук

Окупанти понад 30 разів атакували позиції ЗСУ на Авдіївському напрямку


Упродовж минулої доби на фронті російсько-української війни відбулося 102 нових бойових зіткнення. Про це повідомили у Генштабі. На низці напрямків Сили оборони відбили ворожі атаки та завдали ударів по об'єктах військ рф. Повідомляє Ми-Україна.


На Авдіївському напрямку окупанти 31 раз намагалися прорвати оборону ЗСУ.


На Волинському та Поліському напрямку оперативна ситуація залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність, щоб не допустити перекидання українських військ на загрозливі напрямки. 


На Лиманському напрямку росіяни 13 разів атакували позиції Сил оборони.


На Бахмутському напрмяку українські військові відбили 23 атаки в районах Білогорівки Луганської області, Верхньокам’янського, Спірного, Часового Яру, Іванівського та Кліщіївки Донецької області.


На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Новомихайлівки Побєди та Урожайного на Донеччині — там ворог за підтримки авіації 23 рази намагався прорвати оборону ЗСУ.


На Оріхівському напрямку окупанти п'ять разів атакували позиції української армії в районі Старомайорського Донецької області та північно-західніше Вербового Запорізької області.


На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити українські підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби окупанти здійснили сім безуспішних атак на позиції ЗСУ.


0 коментарів
bottom of page