Луческу про гру "Динамо" – "Барселона": У першому таймі у нас була можливість
top of page
Пошук

Луческу про гру "Динамо" – "Барселона": У першому таймі у нас була можливість


У першому таймі матчу Ліги чемпіонів "Динамо" – "Барселона" у киян був шанс забити гол, але вони не змогли ним скористатися. Про це сказав головний тренер "Динамо" Мірча Луческу в інтерв'ю Megogo спорт після гри 20 жовтня, в якій динамівці програли з рахунком 0: 1. повідомляє Ліга.нет.


"На початку гри ми мали момент – вихід три в один, і ми його не використали. Ми неправильне рішення прийняли. Такі моменти потрібно доводити до кінця, потрібно забивати. І, природно, один гол відразу змінює картину на футбольному полі", – сказав Луческу.

На його думку, в цій грі сильною стороною "Барселони" була агресивність гравців і пресинг в атаці.


"Мало того гравці "Барси" набагато більш технічні і швидкі, вони були більш агресивні: зробили сьогодні 18 фолів проти семи. Це означає, що будь-яку нашу спробу розвинути швидку атаку або вийти в контратаку вони переривали фолом – вони були більш агресивні, ніж ми ", – пояснив головний тренер.


Він зазначив, що динамівці повинні розуміти, що рівень Ліги чемпіонів набагато вище рівня чемпіонату України – потрібно багато працювати, щоб піднятися до нього.


"Звичайно, я незадоволений. Незадоволений ні рахунком, ні першим таймом. Можу сказати, що мені сподобався другий тайм – як ми грали, як ми подолали цей бар'єр страху грати проти Барселони, і могли добитися більшого", – сказав Луческу.


Під час пресконференції Луческу зазначив, що в другому таймі динамівці зіграли краще, почали діяти більш спокійно і більш розумно, йшли від пресингу "Барси", але, на жаль, не вистачило сміливості, щоб розвивати і закінчувати ці атаки.


"Ми добре зіграли без м'яча, ми добре оборонялися, прикривали один одного, не давали можливості цим технічним гравцям діяти індивідуально та обігравати нас. Але на жаль, вихід з оборони і гра з м'ячем мене не задовольнили", – сказав Луческу на пресконференції .


Він назвав перемогу "Барселони" заслуженою і додав, що цей клуб потребував у перемогі, тому що в ньому відбувається зміна поколінь.


"Я сподіваюся, що другий тайм додав нам впевненості, що в матчі-відповіді ми можемо досягти більшого. Це важливо, щоб наші гравці розуміли, що ми можемо грати з "Барсою", – сказав Луческу.

0 коментарів
bottom of page