ДТЕК розраховує завершити ремонтні роботи на електромережах Київської області до середини травня
top of page
Пошук

ДТЕК розраховує завершити ремонтні роботи на електромережах Київської області до середини травня


Енергетики компанії ДТЕК вже відновили електропостачання 140 тис. будинків у звільнених від російських окупантів містах і селах Київської області, що складах понад 90% всіх знеструмлених споживачів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на виконавчого директора ДТЕК Дмитра Сахарука в ефірі національного телемарафону.


"Після 3 квітня, коли ми почали відновлювати роботи, вже відновили світло майже 140 тисячам споживачам. Це більш ніж 90% від тих, які були знеструмлені через окупацію", - сказав він. Сахарук повідомив, що ДТЕК закінчить відновлення електропостачання на Київщині до середини травня.

Також він додав, що зараз на Донеччині складна ситуація, і без світла знаходяться майже 300 тис. споживачів у 250 населених пунктах.

"На жаль, ми виконуємо роботи, і вони постійно, скажімо так, йдуть на повтор. Ми 90 тисяч заживили за тиждень, і 90 тисяч знову знеструмлені. І так кожен день. Люди працюють без вихідних, для того, щоб відновлювати світло мешканцям Донецької області", - підсумував Сахарук.

Нагадаємо, енергетики ДТЕК допомагають Укрзалізниці відновлювати електричні мережі у Львівській та Київській областях, які зазнають ракетних ударів з боку російських окупантів. Задіяно 6 бригад та 5 одиниць техніки з ДТЕК Одеські та Дніпровські електромережі.

0 коментарів
bottom of page