“Бахмутська балада”: у Києві презентували фотоальбом, присвячений місту-фортеці
top of page
Пошук

“Бахмутська балада”: у Києві презентували фотоальбом, присвячений місту-фортеці

Нещодавно в Києві в межах виставки “Сталеві титани Бахмута” відбулась презентація фотоальбому “Бахмутська балада. Фото з війни”. Його створили офіцери пресслужб та служб зв’язків з громадськістю бригад Східного угруповання військ, які висвітлювали перебіг подій під час боїв за Бахмут. Більше про створення фотоальбому в репортажі Бахмут IN.UA розповів Роман Потапенко.


“Бахмутська балада. Фото з війни”

Видання “Бахмутська балада. Фото з війни — це творча ініціатива Національного музею історії України у Другій світовій війні.


Під час підготовки виставки “Сталеві титани Бахмута” офіцери пресслужб та служб зв’язків з громадськістю бригад Східного угруповання військ надіслали до Музею кілька тисяч фото. Працюючи зі світлинами, музейники упорядкували та видати  фотоальбом “Бахмутська балада. Фото з війни”. До видання відібрали понад 300 документальних світлин, доповнені коментарями пресофіцерів про оборону міста-фортеці Бахмута й бої навколо нього.


Битва за Бахмут — це сіль нашої землі, сіль війни, сіль майбутньої Перемоги. Фотоальбом збереже для історії подвиг про велику битву за давнє місто, яке стало ще одним символом української незламності, героїзму наших захисників і захисниць, наголошують автори та укладачі фотоальбому.


Більше дізнавайтесь у репортажі Романа Потапенка.



Зазначимо, що фотоальбом “Бахмутська балада. Фото з війни” побачив світ коштом Міністерства культури та інформаційної політики України тиражем 1000 примірників для безкоштовного розповсюдження.


0 коментарів
bottom of page