top of page
Пошук

PIZZA BRO. У Києві набирає обороти ветеранський бізнес

Оновлено: 27 бер.


PIZZA BRO. Так називається піцерія по вул. Івана Миколайчука, 7-А (Березняки) у Києві. Керівник та організатор закладу Михайло Рощук - молодий за віком, але досвідчений ветеран ЗСУ, учасник бойових дій.



Ідею створення саме такого закладу йому підказав побратим, який раніше створив таку саму піцерію і перетворив її на франшизу. Допомогу у створенні надав Український ветеранський фонд. Тож не дивно, що атмосфера закладу просто просякнута військовим патріотичним духом.



У піцерії можна не тільки смачно поїсти, а й ознайомитись із зразками зброї Збройних сил України. Фактично цей заклад є піцерією - музеєм. Його мета не тільки смачно нагодувати відвідувачів. Вся атмосфера закладу розповідає про славетний шлях українського війська у боротьбі з російським агресором.


І тут підходимо до піци. Вона у закладі дуже смачна. Одну із страв Михайло продемонстрував особисто. Мені пощастило пригоститися. Впевнено скажу - це одна з найсмачніших піц у Києві! І піца тут лише часнина широкого асортименту страв.


Цілком природно, що у такому закладі діють постійні знижки для військовослужбовців. Вони, ветерани ЗСУ, службовці ДСНС та лікарі "швидкої" тут найбажаніші гості.



Але й цивільні не будуть розчаровані. Такої кухні на Березняках ще не бачили. І ціни помірні.



Тож промайнути цю піцерію просто неможливо. Тут завжди знайдуть чим приємно вразити відвідувачів.


Також працює доставка.


Ще раз нагадаю адресу: вул. Івана Миколайчука, 7-А (Березняки), м. Київ. Цей заклад унікальний!

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page