Garmin випустила смарт-годинник із сонячною батареєю
top of page
Пошук

Garmin випустила смарт-годинник із сонячною батареєю


Компанія Garmin представила розумні годинники Fenix 7 і Epix Gen 2. Нові годинники можна використовувати як для GPS-навігації, так і для контролю за станом тіла при заняттях спортом та фітнесом. Повідомляє Ліга.нет.


На годинниках Garmin Fenix 7 та Epix Gen 2 встановлені програми, які вимірюють фізичну активність при різних видах спорту та радять як ними слід займатися для зміцнення здоров'я. Гаджети також допомагають стежити за станом сну, різними показниками здоров'я та ін. Крім того, годинники з датчиками GPS, GLONASS та Galileo пропонують різні сервіси для навігації: карти гірськолижних курортів та полів для гольфу, різні точки інтересу на карті тощо.


Garmin Fenix 7 оснащений сенсорним екраном 1,4 дюйма з роздільною здатністю 280×280 пікселів. Вага гаджета 89 г. Garmin Fenix 7 працює від батареї 28 днів або 37 днів при включеній сонячній батареї. У режимі "лише GPS" годинник працює 89 годин або 122 години при включеній сонячній батареї.


Garmin epix Gen 2 оснащений сенсорним AMOLED-екраном 1,3 дюйма з роздільною здатністю 416×416 пікселів. Вага гаджета 76 г або 70 г у моделей із сапфіровим склом. Garmin epix Gen 2 працює від батареї 16 днів або 6 днів при постійній роботі. У режимі "лише GPS" годинник працює 42 години.



0 коментарів
bottom of page