top of page
Пошук

Як я живу? Зі страхом: Луческу розповів про тривожні події в Україні


Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу з перших днів війни в Україні залишився в Києві і не збирався йти з клубу в такий важкий час для нашої країни. Повідомляє SPORTNEWS.


Румунський фахівець в інтерв’ю італійському виданню Tuttosport поділився своїми переживаннями від того, що відбувається в Україні.


«Як я живу? Зі страхом. Дивишся в небо і не знаєш, що може статися будь-якої миті. Ми чуємо шум літаків, поки перебуваємо на полі. Ми проводимо матчі за зачиненими дверима. Траплялося, що нам доводилося чекати до години у роздягальні, перш ніж ми змогли продовжити матч».


Нагадаємо, що наприкінці лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України.


Українські клуби, зокрема й Динамо, змушені були проводити всі свої єврокубкові матчі за кордоном. Луческу неодноразово наголошував, що це дуже важко для команди в психологічному плані.


77-річний Луческу очолив київське Динамо влітку 2020 року та у першому сезоні привів команду до чемпіонського титулу. Контракт румунського фахівця з українським клубом діє до літа 2024 року.


На зимову перерву біло-сині пішли на третьому місці у турнірній таблиці УПЛ. Друга частина сезону чемпіонату України відновиться на початку березня.

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page