Як я живу? Зі страхом: Луческу розповів про тривожні події в Україні
top of page
Пошук

Як я живу? Зі страхом: Луческу розповів про тривожні події в Україні


Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу з перших днів війни в Україні залишився в Києві і не збирався йти з клубу в такий важкий час для нашої країни. Повідомляє SPORTNEWS.


Румунський фахівець в інтерв’ю італійському виданню Tuttosport поділився своїми переживаннями від того, що відбувається в Україні.


«Як я живу? Зі страхом. Дивишся в небо і не знаєш, що може статися будь-якої миті. Ми чуємо шум літаків, поки перебуваємо на полі. Ми проводимо матчі за зачиненими дверима. Траплялося, що нам доводилося чекати до години у роздягальні, перш ніж ми змогли продовжити матч».


Нагадаємо, що наприкінці лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України.


Українські клуби, зокрема й Динамо, змушені були проводити всі свої єврокубкові матчі за кордоном. Луческу неодноразово наголошував, що це дуже важко для команди в психологічному плані.


77-річний Луческу очолив київське Динамо влітку 2020 року та у першому сезоні привів команду до чемпіонського титулу. Контракт румунського фахівця з українським клубом діє до літа 2024 року.


На зимову перерву біло-сині пішли на третьому місці у турнірній таблиці УПЛ. Друга частина сезону чемпіонату України відновиться на початку березня.

0 коментарів
bottom of page