top of page
Пошук

21.09.2023 у Святошинському районі Києва організували фестиваль-перформанс «Лелека долі»


Фото: Святошинська РДА.

Посмішки дітей – це те, що вселяє бажання жити та боротися, боротися за мирне небо, мирну Україну, за мир у всьому світ. Саме за мир для нас всіх сьогодні борються наші герої та героїні.


21.09.2023 з нагоди Міжнародного дня миру у Святошинському районі ЦК «Святошин» спільно з МУБФ "Діти війни", Незламні духом та за підтримки ТРО Медіа організували вуличний фестиваль-перформанс «Лелека долі», який завершився творчою програмою у концертній залі ЦК «Святошин». Повідомляє Святошинська РДА.


Реалії сьогодення переплелися у творчих експозиціях, які з одного боку відображали біль війни, а вже з іншого, мрії наших дітей, які вірять і чекають Перемоги України.


Окремої уваги та вдячності заслуговують хвостаті реабілітологи, які стали родзинкою заходу, адже спілкування з ними це завжди шалена хвиля позитивних емоцій. Саме вони допомагають нашим військовим подолати душевний біль, а діткам емоційне навантаження.


На жаль, вже в котре цей день Україна відзначає в умовах боротьби з агресором, цинізм та жорстокість якого не знає меж, але ми знаємо, що добро обов’язково переможе і майбутні покоління ніколи не знатимуть війни, а тільки мир.

Фото: Святошинська РДА
0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page