top of page
Пошук

"Челсі" і "Ліверпуль" влаштували "рубку" з чотирма голами. Переможець не визначився


2 січня, в рамках 21-го туру англійської Прем'єр-ліги відбувся суперпоєдинок "Челсі" - "Ліверпуль". Мерсисайдці вели по ходу матчу з перевагою в два голи, але "аристократи" змогли відігратися - 2:2. повідомляє РБК-Україна.


Всі головні події матчу відбулися в першій половині. Вже на 9-й хвилині Мане скористався помилкою центрбека "Челсі", вийшов віч-на-віч з кіпер "аристократів" Менді і рахунок у матчі відкрив - 1:0.


А на 26-й хвилині рахунок на табло був вже 2:0 на користь "Ліверпуля". Салах отримав передачу на фланзі, увійшов до штрафного майданчика і з кута воротарського пробив Менді.


Але лондонці ще до кінця першого тайму змогли не просто скоротити відставання, а й зрівняти рахунок. Спершу на 42-й хвилині шедевральний удар зльоту з-за меж штрафного вдався Ковачічу. М'яч після його удару влучив точно в дев'ятку воріт "Ліверпуля" - 1:2.


А через ще чотири хвилини Канте вивів Пулішича на "побачення" з воротарем "мерсисайдців" Келлехером і рахунок зрівняв - 2:2.


У другому таймі лондонці більше володіли м'ячем, проте жодна, ні інша команда більше не забивали.


Таким чином "Челсі" та "Ліверпуль" дозволили "Ман Сіті" відірватися у турнірній таблиці. Наразі "городяни" мають у своєму активі 53 очки, у "Челсі" - 43, у "Ліверпуля" - 42 і матч у запасі.

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page