top of page
Пошук

У США висловилися з приводу «бажання», що виникло у Москви до переговорів з Україною


Фото: depositphotos.com

Всупереч цьому, путін не має наміру відводити війська. Державний секретар США Ентоні Блінкен висловив свою думку щодо переговорів між Україною та росією щодо припинення вогню та досягнення миру. Однак, на його думку, з урахуванням мотивації кремля переговори про припинення вогню можуть не призвести до бажаного результату. Російська федерація може використати це для перегрупування своїх військ і потім продовжити наступ. Про це інформує Курсор з посиланням на німецьке видання Tagesschau.


Ентоні Блінкен зазначив, що росія має бути готова до конструктивних переговорів, але метою цих переговорів має бути справедливий та міцний світ.


Він наголосив, що справедливий світ можливий лише у тому випадку, якщо враховано інтереси всіх сторін конфлікту.


Водночас, держсекретар США не приховує побоювань щодо справжніх мотивів росії у переговорах і впевнений, що ці переговори можуть не дати очікуваного результату.


У свою чергу, міністр закордонних справ росії сергій лавров заявив, що кремль не проти переговорів про закінчення війни в Україні.


Проте він поставив певні умови для початку переговорів і зазначив, що сторона, яка веде переговори, має враховувати позицію росії.


Це, на його думку, має стати запорукою успішних переговорів щодо припинення конфлікту.


Проте, представники США кажуть, що росія не може диктувати свою умову у переговорах і має враховувати інтереси України, а не лише свої власні.


0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page