top of page
Пошук

У Генштабі назвали війська ЗСУ, які знищують найбільше окупантів


фото Генштаб ЗСУ

Майже 90% російських окупантів знищуються внаслідок роботи ракетних військ та артилерії Збройних сил України. Про це повідомив начальник Головного управління ракетних військ та артилерії та безпілотних систем Генштабу ЗСУ полковник Сергій Баранов, пише Слово і Діло з посиланням на Military Media Center.


За його словами, такий прогрес досягається за рахунок навчання особового складу, застосування нових програмних продуктів та впровадження автоматизованої системи керування вогнем.


«Артилерист повинен знати, що треба робити піхоті, краще, ніж вона сама. Бо саме ми готуємо пропозиції стосовно вогневого ураження противника так, щоб не зачепити своїх і забезпечити нашу спільну перемогу», – розповів Баранов.


Він також зазначив, що завдяки західним високоточним ракетно-артилерійським системам ЗСУ скомбінували та створили далекобійний «вогневий кулак», який б'є настільки потужно та точно, що росіяни вже не можуть вести дієву контрбатарейну боротьбу.


0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page