top of page
Пошук

Трясе весь світ: землетрус зафіксували і в штаті Нью-Йорк


Підземні поштовхи зафіксували у США / Колаж 24 Каналу (ілюстративне фото)

2023 рік підготував для нас чимало випробувань. У понеділок, 6 лютого, сейсмологи зафіксували підземні поштовхи у Туреччині, Сирії, Казахстані та у низці інших країн. Повідомляє 24 канал з посиланням на The Hill.


Зокрема, землетрус стався в західній частині Нью-Йорка. Зазначають, що його магнітуда сягнула позначки 3,8.


Які наслідки стихійного лиха

Епіцентр землетрусу був розташований за два кілометри від Західної Сенеки.


Сьогодні приблизно о 6:15 ранку за східним часом багато людей відчули сильний землетрус у районі Баффало, штат Нью-Йорк. Поки що невідомо, чи є якісь збитки від землетрусу, – повідомили в Національній метеорологічній службі.


Зазначають, що підземні поштовхи відчули також в містах Лакаванна, Кенмор, Баффало, Амхерст, Гамбург і Вест-Сенека.


Керівник округу Ері Марк Полонкарц сказав, що згідно з даними служби надзвичайних ситуацій округу, землетрус відчувався на півночі до Ніагарського водоспаду та на південь до Орчард-парку.


Мер Буффала Байрон Браун сказав, що димова труба впала на автомобіль у північній частині міста.


Варто зауважити, що це не перший випадок, коли на заході Нью-Йорка стався землетрус. Минулого року у містечку Варшава, поблизу Буффало, стався незначний землетрус магнітудою 2,6.


Землетруси сколихнули світ: коротко
  • На півдні Туреччини і на півночі Сирії сталась низка потужних землетрусів. Поблизу Кахраманмараша зафіксували магнітуду землетрусу в 7,4. Ще 2 землетруси магнітудою 6,4 і 6,5 сталися у місті Газіантепі. Також сталося 22 афтершоки.

  • Станом на 16:21 загальна кількість загиблих у Туреччині та Сирії зросла щонайменше до 2 339 осіб. ЗМІ писали, що понад 8 000 осіб зазнали поранення.

  • Землетрус стався у цей день і у Казахстані. Зазначають, що епіцентр землетрусу розташований за 628 кілометрів на захід від Алмати, між населеними пунктами Акшиганак та Темірлан. Сейсмологи визначили, що землетрус мав магнітуду 5,4, а глибина залягання джерела сягала 5 кілометрів.

  • Поштовхи були відчутні також в Грузії, Ізраїлі, Лівані та на Кіпрі.

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page