top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Терористи запустили ракети по центру Ізраїлю - перші подробиці


Про постраждалих та руйнування наразі не повідомляється.

У суботу вдень, 28 жовтня, після кількох годин затишшя терористи ХАМАС відновили ракетний обстріл нашої території. Сирени повітряної тривоги пролунали у Тель-Авіві, на півдні міста, у Яффі та Бат-Ямі. Про це повідомляє Cursor з посиланням на Telegram-канал "Сьогодні в Ізраїлі".

За попередніми даними, одна з ракет бойовиків впала у відкрите море. Інформації про постраждалих та завдані збитки поки що не надходило.

До речі, за підрахунками Ізраїлю, бойовики ХАМАС вже витратили більше половини своїх запасів ракет, якими вони здатні обстрілювати нашу державу. За час війни вони випустили близько 7500 <> ракет.

У низці міст Ізраїлю у п'ятницю, 27 жовтня, оголосили повітряну тривогу – терористи знову почали завдавати ударів по мирних населених пунктах, у Тель-Авіві зафіксовано "приліт". Внаслідок влучання ворожої ракети поранення отримали щонайменше троє мирних жителів Ізраїлю.

26 жовтня по ізраїльських містах із сектора Газа було випущено масований залп. Постраждалими містами були переважно Рішон-ле-Ціон та інші населені пункти на південний схід від Тель-Авіва, а також Петах-Тіква, де спалахнула пожежа після влучання уламка ракети в житловий будинок.


0 коментарів

Comments


bottom of page