top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

«Там бере участь Росія-2». Тренер закликав збірну України відмовитись від Євро-2024


Збірна України може пропустити чемпіонат Європи (Фото:REUTERS/Peter Dejong)

Колишній наставник національної команди Йожеф Сабо підтримав заборону для українців виступати на одних змаганнях із Росією та Білоруссю. Повідомляє NV.


Міністерство молоді та спорту ухвалило рішення про заборону національним збірним України брати участь у змаганнях, до яких були допущені росіяни та білоруси. У відборі на футбольне Євро-2024 грає Білорусь, хоч у різних групах з Україною. Тож нашу команду можуть зняти з турніру.


«Я вважаю, що міністерство ухвалило правильне рішення, я підтримую. Як взагалі УЄФА міг допустити Білорусь до змагань? Білорусь та Росію мають дискваліфікувати звідусіль! Вони воюють проти нас. Я вважаю, що якщо у відборі на Євро-2024 гратиме Білорусь, то ми не повинні брати там участі! Лукашенко та його посіпаки — це такі ж бл*ді й подонки, як і росіяни. Лукашенко віддав Білорусь у користування Росії. Білорусі вже немає, там Росія-2. Виходить, що у змаганнях бере участь Росія-2», - заявив Сабо в інтерв'ю FanDay.


«Нехай краще нас дискваліфікують, але грати з білорусами в одному турнірі не можна! Нам потрібно підняти шум у Європі та заручитися підтримкою країн ЄС. Лише Європа може нам допомогти! На МОК, ФІФА та УЄФА надії немає! Там сидять усі продажні, які продалися за гроші Газпрому», - вважає тренер.


0 коментарів

Comentários


bottom of page