top of page
Пошук

Сили ППО збили дві ракети «Калібр» під час денної атаки на Україну 26 липня


Зображення ілюстративне Фото: Telegram/Володимир Зеленський

Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов повідомив, що внаслідок вчорашньої атаки від уламків збитих ракет постраждали 5 людей. Пораненим вчасно надали допомогу, тож загрози для життя немає. Також пошкоджень зазнали господарські та технічні приміщення. Розмір збитків наразі уточнюється. Сили протиповітряної оборони збили дві ракети «Калібр» під час денної атаки на Україну. Про це повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ. Інформує Mind.


Зазначається, що ймовірно пуски ракет здійснювалися з російського підводного човна. У повітряний простір вони увійшли з південно-східного напрямку та змінювали курс по маршруту слідування. Зрештою обидві повітряні цілі збили над Вінничиною.


У командуванні додали, що зараз у повітрі залишаються стратегічні бомбардувальники Ту-95МС. Ворожі літаки рухаються в район пусків – Каспійське море.


Станом на 16:57 у Повітряних силах повідомили про пуски крилатих ракет із 12 літаків вищезазначеного типу. Командування також попередило, що близько 17:40 у південних та східних оголосять повітряну тривогу у зв'язку з підльотом цілей.


Не виключають також можливість пусків крилатих ракет з акваторії Чорного моря та балістики з території рф та тимчасово окупованих територій.


0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page