top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Під час контрнаступу ЗСУ мають обійти ЗАЕС - голова "Енергоатому"


Під час контрнаступу Збройні сили України мають обійти Запорізьку атомну електростанцію, і це розуміють всі військові. Повідомляє Матриця Свободи. Про це в інтерв'ю CNN сказав голова "Енергоатому" Петро Котін.

"Вони зобов'язані зберегти цілісність АЕС, навіть якщо вона окупована росіянами. Це розуміють усі наші військові", - сказав Котін.

За словами голови "Енергоатому", Україна може повернути ЗАЕС без застосування сили, просто перекривши лінії поставки до об'єкта.

"Потрібно просто перервати сполучення між Запорізькою АЕС та Кримом. Що потрібно зробити, то це просто звільнити Мелітополь. Тоді російська армія буде оточена Силами оборони, і єдина дорога на вихід до Криму буде захоплена нами. Це означає, що у них буде лише два варіанти": або здатися, або просто піти звідти", - зазначив Петро Котін.

За його словами, росіяни протягом останніх десяти днів "евакуювали" людей із міста Енергодар. Він додав, що вони можуть евакуювати частину персоналу ЗАЕС. І зазначив, що для стабільної роботи АЕС необхідно не менше ніж п'ять змін персоналу.


0 коментарів

Comments


bottom of page