top of page
Пошук

Окупанти вбили багаторазового чемпіона України і переможця Кубку світу


На фронті загинув майстер спорту і багаторазовий чемпіон із легкої атлетики Ігор Дорошенко. Смертельне поранення Ігор Дорошенко отримав під Авдіївкою (фото Fаcebook/Федерація важкої атлетики України)

Майстер спорту міжнародного класу з важкої атлетики, переможець Кубку світу і багаторазовий рекордсмен України Ігор Дорошенко помер 10 квітня у лікарні Дніпра від отриманих на фронті ран. У загиблого героя залишилась дружина і син. Повідомляє Укрбіатлон.


Що відомо про загиблого героя

«Надійшла дуже сумна новина. 10 квітня, від отриманих поранень обірвалося життя Ігоря Дорошенка, майстра спорту України міжнародного класу з важкої атлетики з Кривого Рогу. Ігор захищав нашу рідну Україну від загарбників з самого початку повномасштабного вторгнення та поліг за нашу волю та свободу. Герої не вмирають. Слава Україні», — йдеться у повідомленні Федерації важкої атлетики України.


Ігор Дорошенко був майстром спорту України міжнародного класу з важкої атлетики, срібним призером чемпіонату Європи серед юніорів та бронзовим призером чемпіонату світу серед юніорів, переможцем Кубку світу, багаторазовим чемпіоном та рекордсменом України.


Відомо, що боєць з березня 2022 року ніс службу кулеметником 1-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу 2-ої стрілецької роти.


Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Авдіївка Донецької області Ігор Дорошенко отримав тяжкі поранення через артилерійський обстріл.


Солдата евакуювали у лікарню Дніпра, але медики не змогли врятувати військового. У загиблого героя залишилася дружина Наталя Петрівна та син Денис.


0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page