top of page
Пошук

На русифікацію українців через РПЦ, Кремль виділив мільйони рублів


Храм УПЦ МП в Маріуполі з якого стріляють російські загарбники

Саме через Російську Православну Церкву мала відбуватись русифікація населення на окупованих рашистами Українських областях. Російська православна церква і “письменник” Захар Прилєпін отримали найбільший грант з тих, що виділили в Російській Федерації на “допомогу Донбасу”. Йдеться про суму майже в 115 мільйонів рублів. Повідомляє Духовний фронт України.


Про це голова Фонду президентських грантів Ілля Чукалин у коментарі “Відомостям“. Відзначається, що всього виділили два мільярди рублів грантів, які повинні отримати 493 некомерційних організацій.


Найбільші суми отримали структури, що підкоряються РПЦ, а також проекти співголови партії “Справедлива Росія – за правду” Захара Прилєпіна.


Гранти розподілили наступним чином:

  • ініціатива “комплексної медико-соціальної допомоги жителям Донбасу та України”, яку запропонувала Центральна клінічна лікарня святителя Алексія митрополита Московського – 49,8 мільйона рублів;

  • проект “Церковна допомога біженцям” відділу з церковної благодійності та соціального служіння РПЦ – 27,4 мільйона рублів;

  • “Гумконвой Захар Прилєпін” по відправці гуманітарної допомоги жителям “ЛДНР” – 22,8 мільйона рублів;

  • “Оплот Донбасу”, який нібито повинен був допомагати жителям Ізюма – 14,9 мільйона рублів.

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page