top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

На Київщині знайшли заборонену зброю російських окупантів (ФОТО)


Що відомо про чергові докази воєнних злочинів У Київській області знайшли чергові докази воєнних злочинів та персональні дані одного з російських окупантів. Подробиці розповіли у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".


За даними прикордонників, у бліндажі на території прикордонного району Київської області, де торік навесні дислокувалися окупанти, знайшли розвантажувальний жилет з документами та жетоном з особистим номером російського військового. Окрім того, знайдено три гранати та майже 650 набоїв.


"Серед виявлених боєприпасів знаходилась ручна аерозольна граната К-51, що заборонена, як засіб ведення війни Конвенцією про хімічну зброю та Женевським протоколом. Наразі боєприпаси вилучено. Територія, де виявлено знахідку, піддається ретельному обстеженню", — повідомили у Державній прикордонній службі України.


За фактом виявлення боєприпасів та порушення законів та звичаїв війни прикордонники направили повідомлення в Національну поліцію. Заходи з вилучення боєприпасів провели спільно зі співробітниками Служби безпеки України. Оприлюднені фото з місця події.

0 коментарів

Comments


bottom of page