top of page
Пошук

Нардепа Лероса відпустили під особисте зобов'язання


Печерський районний суд Києва відмовився відправляти під цілодобовий домашній арешт народного депутата Гео Лероса, який є фігурантом двох справ - за показаний у бік Президента в Верховній Раді середній палець та за невиконання рішення суду, який зобов’язав нардепа спростувати пост у Facebook з критикою брата голови Офісу Президента Дениса Єрмака, пише УНН.

Так, суддя оголосила рішення щодо застосування стосовно Лероса запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання на два місяці з покладенням обов'язків.

Зокрема, він повинен здати закордонні паспорти.

"Про застосовування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно підозрюваного Лероса Гео Багратовича у задоволенні клопотання відмовити. Застосувати до підозрюваного Лероса Гео Багратовича 89-го року народження запобіжний захід у вигляді особистого забов’язання строком на два місяці. Покласти на підозрюваного обов’язки, передбачені частиною 5 статті 194 України, та забов’язати прибувати за викликом до слідчого, прокурора, суду, здати на зберігання паспорт для виїзду за межі України", - сказала суддя.

12 листопада Гео Леросу вручили нову підозру. Як стало відомо, цього разу підозру вручили у справі за невиконання рішення суду, який зобов’язав нардепа спростувати пост у Facebook з критикою брата голови Офісу Президента Дениса Єрмака.

А 11 листопада Леросу вручили підозру за непристойний жест, який він показав під час виступу з трибуни Верховної Ради, 4 листопада.


0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page