top of page
Пошук

Мінцифри закликало маркетплейс Etsy дозволити українським підприємцям створювати нові акаунти


Міністерство цифрової трансформації веде перемовини з керівництвом американської компанії Etsy, щоб українці мали можливість створювати нові акаунти на сайті. Повідомляє INTERNETUA.


Про це повідомив очільник міністерства Михайло Федоров у Telegram.


"Понад 50% українців втратили роботу під час війни й активно шукають заробіток. Багато з них використовують саме онлайн-платформи для бізнесу, серед яких і Etsy. Вона завжди була популярна серед українських підприємців, ще до початку повномасштабного вторгнення. Там продавалося більше як 1,5 млн товарів. Але, на жаль, з квітня 2021 року українці не мають змоги зареєструвати нові акаунти, адже система Etsy Payments не працює в Україні", – зазначив він.

Через це Мінцифри створило петицію, "щоб показати, наскільки важливим є цей маркетплейс для України".


"Підписуйте петицію, поширюйте її серед ваших друзів та знайомих. Це допоможе вистояти нашому бізнесу та економіці під час війни", – наголосив Федоров.


Etsy – вебсайт електронної комерції, що фокусується на виробах ручної роботи та вінтажних речах і матеріалах, унікальних товарах обмеженого випуску. На сайті зареєстровано 54 мільйони користувачів.

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page