top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Лукашенко заявив, нібито НАТО хоче напасти на Росію "через Україну та Білорусь"



Президент Білорусі Олександр Лукашенко вкотре заявив, що НАТО збирається напасти на Росію "через Україну і через Білорусь". Повідомляє ASPI із посиланням на телеграм-канал "Пул первого".


Лукашенко сказав: "Країнами Заходу, за відвертого диригування США, послідовно, методично і навіть всупереч власним національним інтересам, бажанню народів, руйнується система глобальної безпеки… Під виглядом підсилення захисту Європи і різного роду оборонних навчань країнами НАТО формується "броньований кулак", який очевидно створюється не для захисту. Військові це бачать. Більше того, в останній час (і ми це детально обговорювали вчора з президентом РФ) розробляються стратегічні плани нападу на Росію. І головний напрямок удару (історія повторюється) через Україну і через Білорусь".


Лукашенко також сказав, що "новоявлені хрестоносці" з НАТО вирішили, що наступає "зручний момент для чергового кидка на Схід". Виступаючи перед своїми військовими він також заявив, що "сучасні фашисти країн НАТО нікуди не ділися". Через це начебто Лукашенко у лютому наказав закрити західний кордон.

0 коментарів

Comentarios


bottom of page