top of page
Пошук

Кинуті окупанти в Херсоні перевдягаються у цивільних і ховають зброю, - ЦНС


У Херсоні російські військові перевдягаються у цивільний одяг, а форму і бронежилети ховають у смітниках. Повідомляє Рубрика з посиланням на Центр національного спротиву України.


У Центрі припускають, що росіяни можуть спробувати створити картинку "героїчного опору" українським силам оборони.


"За даним нашого підпілля у різних районах міста помічено людей у цивільному одязі зі зброєю. Також, по смітниках та в окремих підходах захована російська уніформа, шоломи та бронежилети. росіяни можуть спробувати створити картинку, що нібито місцеве населення відбивається від ЗСУ. Насправді ці солдати – це просто смертники, яким командування пообіцяло "шляхи відходу". Напевно, підірваний Антонівський міст, був одним з цих шляхів", –

Довідка

російські ЗМІ 11 листопада опублікували фото і відео зруйнованого Антонівського моста біля Херсона, повідомляють, що його могли підірвати окупанти, коли виходили з міста на лівий берег.

9 листопада командувач російських окупаційних військ в Україні Сергій Суровікін заявив, що військових рф перекидає на лівий берег Дніпра з Херсона.


В Офісі президента України заявили, що у Херсоні зберігається значне угруповання російських військових та ознак відступу без бою не видно.


Увечері 10 листопада президент Володимир Зеленський оголосив, що з півдня надходять хороші новини – 41 населений пункт уже звільнили захисники України.

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page