top of page
Пошук

Зеленський особисто представив Малюка як нового голову СБУ керівному складу спецслужби


КИЇВ. 13 лютого. Президент України Володимир Зеленський особисто представив новопризначеного голову Служби безпеки України Василя Малюка співробітникам спецслужби. Про це Глава держави повідомив у соцмережах, пише УНН.

Цитата

"Представив новопризначеного голову Служби безпеки України – бойового офіцера, генерал-майора Василя Малюка – керівному складу СБУ. Від початку повномасштабного вторгнення Василь Васильович Малюк довів, що є патріотом, професіоналом і саме тією людиною, яка повинна керувати Службою безпеки нашої держави", - вказав Зеленський.

Деталі

Президент наголосив, що Служба безпеки України фундаментально та динамічно змінюється, стає міцною та сучасною.

"Ворог знає, що ці професійні і фахові люди, які знаходяться тут, не дадуть жодного шансу ворогу, і тому дуже бояться вас. Головне - все це забезпечити і не втратити не тільки до кінця війни, а й після нашої перемоги, бо випробовувань буде дуже багато в нашій державі. Я підтримую вас особисто і ваших колег, бажаю усім вам здоров'я, а нам всім - перемоги", - підкреслив Зеленський під час представлення.

Доповнення

Верховна Рада затвердила призначення Малюка головою СБУ 7 лютого.

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page