top of page
Пошук

Зеленський висловився про можливу перемогу Трампа на президентських виборах у США


Фото – AP Photo / Evan Vucci

Глава держави Володимир Зеленський висловився про можливу перемогу на виборах президента у США колишнього американського лідера Дональда Трампа. Гарант сподівається, що, якщо суспільство у Штатах захоче продовжити підтримку України, новий глава держави проводитиме відповідну політику.


Під час спілкування з журналістами на заході Reuters Hosts Interview лідер українців повідомив, що він розраховує на підтримку Вашингтона у війні проти РФ незалежно від результатів виборів президента наступного року, інформує «НБН».


Говорячи про можливу перемогу скандального політика, гарант зазначив, що він не знає, добре це чи погано. Зеленський не відповів прямо на запитання, чи є у нього стурбованість щодо того, що Трамп може знову очолити Америку.


Президент висловив сподівання на те, що новий глава США враховуватиме ставлення суспільства до України і, якщо воно захоче продовжувати підтримку нашої країни, політика Білого дому буде відповідною.


0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page