top of page
Пошук

“Захід-2021”: українські прикордонники готові до будь-яких “нестандартних ситуацій” на кордоні


Держприкордонслужба продовжує активно взаємодіяти з усіма правоохоронними органами, аби у разі будь-яких нестандартних ситуацій надійно протидіяти викликам. Про це повідомляє УНН.

“Ми враховуємо цю інформацію для надійної охорони державного кордону. Ми продовжуємо активно взаємодіяти з усіма правоохоронними органами, в тому числі зі Збройними силами, аби у разі будь-яких нестандартних ситуацій, які можуть відбутись на кордоні, надійно протидіяти будь-яким викликам”, — зазначив співрозмовник УНН.

Зі слів Демченка, посилення охорони на кордоні з Білоруссю відбулось уже давно, і ДПСУ продовжує посилено нести службу на цій ділянці.

Держприкордонслужба завжди приділяє надважливу увагу кордону з Росією і Білоруссю, додав він.

У Росії в четвер, 9 вересня, стартували спільні з Білоруссю військові навчання “Захід-2021”.

Військові маневри триватимуть з 10 по 16 вересня на дев’яти російських і п’яти білоруських полігонах, а також у акваторії Балтійського моря.

До навчань планується залучити до 200 тисяч військових, близько 80 літаків і вертольотів, до 760 одиниць бойової техніки, у тому числі 290 танків, 240 гармат, реактивних систем залпового вогню та мінометів, а також до 15 кораблів.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг минулого тижня закликав Росію бути прозорою в проведенні військових “навчань” Захід-2021.

Польща заявила в понеділок, що вчення викличуть ще більшу напруженість, яка вже існує, через наплив мігрантів, які перетинають кордон з Білорусі в ЄС.

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page