top of page
Пошук

ЗАПАСИ ГАЗУ У СХОВИЩАХ СТАНОВЛЯТЬ 12,2 МЛРД КУБІВ — ШМИГАЛЬ


Станом на 8 серпня в підземні сховища закачано 12,2 млрд куб. м газу, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі. Інформує Kosatka.Media.


«За інформацією Нафтогазу, станом на 8 серпня в підземні сховища закачано 12,2 млрд куб. м газу. Перед компанією стоїть завдання забезпечити стабільне проходження опалювального сезону», — повідомив Шмигаль. Він зазначив, що підготовка до опалювального сезону та стан закупівлі й закачування газу в сховища стали темою обговорення під час наради за участі Міністерства енергетики, Міністерства економіки, Міністерства фінансів та НАК «Нафтогаз України». Крім того, він дав завдання Мінфіну опрацювати механізм спрямування коштів, отриманих від ренти, на закупівлю газу українського видобутку. Як повідомлялося, Кабмін доручив до початку опалювального сезону накопичити не менше 19 млрд куб. м газу в українських газосховищах та довести обсяги вугілля на складах ТЕС і ТЕЦ до щонайменше 2 млн тонн.

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page