top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Діяльність «Опозиційного блоку» заборонено судом


Восьмий апеляційний адміністративний суд задовольнив частково позов Міністерства юстиції України та заборонив діяльність політичної партії «Опозиційний блок». Повідомляє Міністерство юстиції.

«Згідно з рішенням суду, все майно, кошти та інші активи цієї партії постановлено передати у власність держави. Це стосується й обласних, міських і районних організацій вказаної політичної партії, а також первинних осередків та інших структурних утворень», – повідомила заступниця Міністра юстиції України Валерія Коломієць.

Рішення Восьмого ААС може бути оскаржене до Верховного Суду протягом 20 днів з дня його оприлюднення на сайтах Міністерства юстиції та Верховної Ради України.

Нагадаємо, що Мін'юстом подано судові позови про заборону й інших проросійських партій, діяльність яких було призупинено рішенням РНБО. Серед них: «Опозиційна платформа — За життя», «Партія Шарія», «Наші», «Ліва опозиція», «Союз лівих сил», «Держава», «Прогресивна соціалістична партія України», «Соціалістична партія України», «Соціалісти», «Блок Володимира Сальдо», «Робітничої партії України (марксистсько-ленінської)», «Русь єдина», партія «Справедливості та розвитку».

Судові засідання щодо заборони цих партій мають відбутися вже наступного тижня.


0 коментарів

コメント


bottom of page