top of page
Пошук

Де і о котрій дивитися онлайн Усик — Джошуа 2: розклад трансляцій та прогноз на бій


У суботу, 20 серпня, у другому за величиною місті Саудівської Аравії Джидді відбудеться довгоочікуваний бій-реванш у суперважкій вазі між непереможним українцем Олександром Усиком (19 перемог, 13 з них — нокаутом) та британцем Ентоні Джошуа (24 перемоги, 22 з них — нокаутом, 2 поразки). Нагадаємо, що перший поєдинок двох олімпійських чемпіонів у вересні минулого року у Лондоні завершився перемогою українця одноголосним рішенням суддів. Повідомляють Факти.


Зазначимо, що у майбутній дуелі на кону стоятимуть не лише титули WBA, IBF, WBO і менш престижний IBO, які Усик відібрав у Джошуа на стадіоні «Тоттенхема», а й пояс журналу The Ring, що став вакантним після заяви його попереднього власника Тайсона Ф`юрі про завершення своєї кар'єри.


Олександр Усик прибув до Саудівської Аравії 15 серпня. Судячи з фото боксера, українець — гора м'язів!

Букмекери у майбутньому поєдинку віддають перевагу українському боксеру. Наприклад, авторитетна контора William Hill ставки на перемогу Усика приймає з коефіцієнтом — 1,57, на успіх Джошуа — 2,62 і на нічию — 17,00.

У прямій трансляції бій Олександр Усик — Ентоні Джошуа на території України безкоштовно покажуть (не раніше, ніж о 00:30 в ніч на неділю) телеканал «2+2», регіональні канали «Суспільного» та відеосервіс MEGOGO.

Бокс. Бій-реванш у суперважкій вазі

21 серпня (неділя)

Олександр Усик — Ентоні Джошуа 00:30 «2+2», регіональні канали «Суспільного», MEGOGO


Додамо, що в рамках вечора боксу «Лють на Червоному морі» в ринг вийде ще один український боксер Даніель Лапін (5 перемог, жодної поразки). 25-річний киянин (син першого тренера Усика) у напівважкій вазі битиметься з 28-річним словаком Йозефом Юрко (9 перемог, 6 з них — нокаутом, 6 поразок, 1 нічия).

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page